Lessen, tijden en plaats

De lessen van Mille Stelle beginnen vrijdag 27 augustus 2021 weer! De locatie is gewijzigd, het is de Van Reenenschool, Spaansche Pad 1  1861 LM in Bergen. Voor meer informatie kunt u altijd bellen met 06-18119111

De musical-theaterschool organiseert lessen en voorstellingen voor kinderen die van zang, dans en acteren houden.
De lessen worden gegeven door een enthousiast team van professionele docenten. De kinderen krijgen niet alleen les in dans, zang en acteren, zij krijgen ook zoveel mogelijk persoonlijke aandacht. De docenten spelen in op de aanleg en passie van elk kind.

 


Alle groepen krijgen les op de vrijdagmiddag. Bij de groepen van de oudsten wordt wekelijks zang, acteren en dans afgewisseld. Op deze manier kan goed gewerkt worden aan basistechnieken zang, dans en acteren, maar ook aan de voorbereiding van een presentatie of musical. Bij de jongste musicalgroep wordt op een doordachte, professionele en heel speelse manier kinderen de eerste beginselen van zang, dans en acteren bijgebracht. Ook krijgt deze groep eens per maand zang- of dansles. Er is een vloeiende overgang van de groep met de jongsten naar de groepen met oudere kinderen.


groepen

Er zijn 3 leeftijdsgroepen

4-8 jaar

8-9 jaar

10-16 jaar

Lestijden en kosten

De groepen 4-8 van 14.30 - 15.15 uur
De groepen 8-9 en 10-16 van 15.45 - 17.00 uur

KOSTEN

We werken met een leskaart voor 10 lessen.
Voor de jongsten kost deze 80 euro voor 10 lessen van drie kwartier.
Voor de ouderen kost deze 127,50 euro, voor 10 lessen van vijf kwartier.

PROEFLESSEN

Elke vrijdagmiddag is er gelegenheid een proefles te volgen.
Er hoeven geen audities gedaan te worden. Alle kinderen krijgen de kans om hun talent te ontwikkelen en hun passie te ervaren.

Plaats

Alle lessen worden gegeven op de vrijdagmiddag in de Van Reenenschool, Spaansche Pad 1 in Bergen