Team

Caroline van der Maas-Nijs

Caroline van der Maas, heeft rechten gestudeerd in Leiden en is een aantal jaren als advocaat werkzaam geweest. Ze heeft twee dochters die van zang, dans en acteren houden. Na enige tijd actief te zijn geweest in het begeleiden van kindergroepen en het produceren van voorstellingen bij Theaterwerkplaats Bergen was het opstarten van een eigen musical-theaterschool een logisch vervolg.

In september 2010 opende Mille Stelle (1000 sterren) haar deuren en inmiddels zijn er 400 kinderen die wekelijks met veel plezier zang, dans en theaterlessen volgen. Alsook een groot aantal producties verder (zie fotoalbum) waarin kinderen stralen en in hun zelfvertrouwen groeien. Caroline is de verbindende factor binnen Mille Stelle en als producer houdt ze zich bezig met de productie, administratie en de logistiek


Wessel Braaf

theatermaker en regisseur

Wessel Braaf is te vinden bij alles wat met theater te maken heeft. Hij speelde, zong en danste bij verschillende toneel- en musicalverenigingen en hielp al snel bij het geven van zang- en dramalessen. Wanneer hem gevraagd werd: “Wat wil je worden?”, antwoordde hij volmondig met: “Alles!”. Daarom volgde hij de opleiding tot docent theater aan de NHL in Leeuwarden waar hij naast docent is opgeleid tot acteur, regisseur, theatermaker en trainingsacteur.
Bij Mille Stelle verzorgt hij met veel plezier de theaterlessen en de regie bij de voorstellingen.
Tijdens de lessen staan de kinderen centraal, wat het niveau ook is, iedereen zal op eigenzinnige wijze worden uitgedaagd om net dat beetje extra uit zichzelf te halen!

Carmen Luttik

Als docent wil ik iedere leerling een stapje verder helpen in zijn/haar ontwikkeling. Dans, zang en spel kunnen hierbij een grote rol spelen. Het is voor mij een eer om te mogen werken met de kinderen van Mille Stelle om hen te kunnen ondersteunen in de groei naar een optimale persoonlijke ontwikkeling en een betere performer. Met mijn passie voor muziek en dans wil ik de kinderen inspireren en hen laten stralen.


Carmen is afgestudeerd in 2020 als Docent Performing Arts Docente aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA). Hierdoor heeft zij de capaciteiten en de ervaringen om in alle musical gerelateerde vakken les te geven. Zij heeft onder andere gewerkt met Kinderen voor Kinderen, geeft sinds 2017 les op het LMIPA als zang, dans en musicaldocente en heeft binnen het kunstonderwijs diverse projecten opgezet en hieraan deelgenomen in de creatieve teams.

Daniel Sandu

Mille Stelle biedt – op een persoonlijk en veilige manier aandacht – ruimte in de creatieve ontwikkeling van het kind als van de docent. Ieder kind is een kunstenaar en wij als docenten gaan proberen om hun talenten en passie te laten ontplooien. Denken Durven Dan Doen. Wij geven les in wie we zijn. Mille Stelle is een familie

Daniel Sandu eerste contact met de danswereld was in 1971 in Boekarest. Hij zegt hierover: ” ik was meteen enthousiast en kan sindsdien niet meer stilzitten als ik muziek hoor. Uiteindelijk ben ik gaan dansen bij het Internationaal Danstheater in Amsterdam en heb dat 9 jaar gedaan”. Dansen is zijn passie en die brengt hij graag over op anderen, zoals aan de kinderen van de musical-theatergroep van Mille Stelle.

Lilly Scholten

Dansen is dromen met je voeten, door elke stap die je zet te volgen met je hart..

Vanaf mijn vierde jaar ben ik begonnen aan ballet en vulde mijn dagen t liefst al zingend en dansend. De ballet academie was een logisch vervolg en heb daar mijn passie helemaal kunnen uiten in verschillende danssoorten. Na zelf veel te hebben gedanst ben ik ook t conservatorium gaan doen , de musicalopleiding in Alkmaar. Zang -Dans en toneel. Zo viel alles bij elkaar en geef ik nu vol passie verschillende soorten dans en yoga lessen op mijn eigen ballet-yoga school Lillytree, en geef ik met heel veel plezier en passie de theater en dans lessen bij Mille Stelle. Om zo elk kind te kunnen laten genieten van verschillende dansvormen en ook t vertrouwen te vinden om vanuit hun eigen unieke ik te durven bewegen én te spelen!

Chris Colley

percussionist

“Naast mijn werkzaamheden als uitvoerend muzikant, vind ik het belangrijk dat ik mijn talent ook inzet voor zaken waarbij het niet alleen om mij, maar ook om anderen gaat.

Zodoende geef ik al vele jaren workshops aan kinderen op speciaal onderwijsscholen en instellingen.
Toen Caroline van der Maas mij vroeg om voor Mille Stelle aan de slag te gaan met de workshop “special need” twijfelde ik geen moment. Inmiddels heb ik via Mille Stelle een workshop djembé geven aan kinderen met diabetes en deze hadden we afgesloten met een prachtige voorstelling voor ouders, familie en medewerkers van het ziekenhuis.
Muziek maakt blij!”

Josie Huigsloot

Als ik aan Mille Stelle denk, denk ik aan een plek waar ieder kind mag zijn wie hij/zij is. Een plek waar elk kind gezien wordt en zijn talenten kan ontwikkelen! Het contact met de kinderen is echt uniek en maakt ook dat de kinderen zich thuis voelen en binnen die veilige sfeer zichzelf durven te laten zien. Al zo veel kinderen heb ik zien groeien in hun zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het is een feest om hier aan mee te mogen werken!


Karin Brinkman

Het is geweldig om voor Mille Stelle een bijdrage te leveren. Samen met Caroline bedenken we creatieve ideeën, we vullen elkaar aan en versterken elkaar waardoor er een prachtig eindresultaat ontstaat. Ik vind het fijn dat ik mijn hobby verder kan ontwikkelen bij het maken van de posters /flyers /toegangskaartjes/decors en het bouwen van de websites Mille Stelle.nl en Stichting Mille Stelle.nl . Ik vind het mooi om te zien hoe iedereen even belangrijk gevonden wordt bij Mille Stelle.

Marijn van der Maas

Voor veel kinderen is Mille Stelle een houvast. Er is altijd iemand die ze opvangt en even alle andere dingen met ze vergeet. Mijn moeder, Caroline, heeft een bijzonder team opgebouwd. Zij zijn gedreven om kinderen hun passie te leren kennen en ze zo blij mogelijk weer naar huis te laten gaan. Dat lukt ze keer op keer en dat maakt Mille Stelle zo bijzonder.

Nicky van der Maas

Mille Stelle is een plek waar je niet bang hoeft te zijn. Een omgeving waar je als kind kan opbloeien en kan ontdekken. Ik ben trots dat ik dit elke week mag aanschouwen en zie hoe kinderen per week groeien. De kracht van Mille Stelle is mijn moeder Caroline die zorgt dat kinderen leren om te gaan met elkaar zonder dat er gepest wordt. Elk kind verdient een plek zoals bij Mille Stelle.

Fleur Boon

Mille Stelle is een prachtige groep mensen die het beste in elkaar naar boven haalt. Alle kinderen die hier op de musicalschool zitten zie je elke week groeien in hun zelfvertrouwen. Ik vind het geweldig om te zien dat iedereen straalt, zowel in het team als de kinderen. Mille-Stelle; duizend stralende en schitterende sterren als je het mij vraagt.

Luna Volkers

Ik vind t heel leuk om met de kinderen aan een musical te werken.
Zelf heb ik ook op theater les gezeten en de kinderen met wie ik op die school zat zijn nu nog steeds hele goede vrienden van mij.
Dat is iets wat mij heel veel waard is geweest, dat je niet alleen samen werkt aan een mooi stuk neerzetten maar ook een bepaalde band opbouwt met de mensen met wie je aan dat stuk werkt.